Hoe kan ik jou helpen

Ook jij vindt jouw balans, kracht en vrijheid terug

Hoe kan ik jou helpen?
Ik luister naar je verhaal, reflecteer op jouw vraag, plaats deze in de context van je situatie en biografie. Ik vat samen, structureer als dat nodig is en leg nieuwe verbanden. Ik help je inzicht te krijgen in jouw denken en voelen.
Ik zoek met jou naar onbewuste invloeden vanuit familie en voorouders. Ik help je los komen uit verstrikkingen vanuit het verleden. Ik help je jouw eigen invloed te voelen, en los te laten wat niet van jou is.
Ik begeleid je in het stilstaan bij je kwetsbare gevoelens, en ondersteun je in rouwen om pijn. Ik neem je mee in het opnieuw verbinding maken met je lichaam, gevoelens, behoeftes, verlangens en impulsen. Ik neem je mee in de positie van de innerlijke volwassene, zodat jij voor jezelf kunt gaan zorgen en een liefdevolle relatie met jezelf op kunt bouwen.
Ik help je in het terug vinden van jouw authentieke kracht, vrijheid en licht. Zodat je in een rustige balans komt met al jouw bagage en groeimogelijkheden, en het leven kunt omarmen zoals het is.
Ik help je vrienden met jezelf te zijn, met alles wat bij je hoort.

Wat je vraag of probleem ook is, mijn intentie is altijd het opbouwen van een liefdevolle relatie met jezelf en het terugvinden van balans, kracht en vrijheid. Ik volg jou in je behoefte, tempo en wat past voor je. Of je nu een enkele opstelling doet, een paar keer wilt komen met betrekking tot een specifieke vraag, of wil leren communiceren met je innerlijk kind, alles is goed. Voor ieder persoon een andere route. Mijn stijl wordt door cliënten ervaren als rustig, liefdevol en beschouwend.

Wat kan ik ervaren als cliënt?

Voice-dialogue
Innerlijk kindwerk
Individuele opstellingen
Genees je innerlijke vijand

Heb je een vraag, maar weet je niet goed wie jou daarmee verder kan helpen? Neem gerust contact met mij op om dit te bespreken. Uiteraard verwijs ik je door, als jouw situatie daarom vraagt.