Online

Online consulten zijn altijd mogelijk. Handig als je ver weg woont, of als je om andere redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen.

‘Voelen met je ogen dicht’
In een online consult zijn we niet met elkaar in dezelfde ruimte. We horen en zien elkaar via een beeldschermverbinding. In een online consult staat ‘verbinden met jezelf’ nog meer centraal. De camera loslaten en je lijf voelen, je adem, je thema hier en nu. Juist vanuit de verbinding met jezelf ontstaat het gevoel van nabijheid met de ander.
Ik voel, luister en zie met je mee en begeleid jou in het ontvouwen van je volgende stap.

Afspraak met je ziel
Je werkt aan je proces op je eigen privéplek. Het is belangrijk dat je je fijn en veilig voelt in jouw ruimte. Zorg dat je niet gestoord wordt. Je hebt een afspraak met jezelf, een afspraak met je ziel.

Wat zijn de mogelijkheden?
Net als in een gewoon consult bespreken we je situatie of vraag. Is er misschien een onderliggende vraag? Ik help je om dit inzichtelijk te maken.
Afhankelijk van jouw behoefte, kunnen we verschillende dingen doen. Gewoon een gesprek, een visualisatie maar ook een opstelling is mogelijk. Je legt dan papieren neer op jouw eigen vloer en ik kijk mee via de camera. Ook kun je een gesprek voeren met jouw thema, door afwisselend plaats te nemen op twee stoelen. Steeds begeleid ik je hierin.

Aanmelden
Als je voelt dat je dit wil doen, maken we een afspraak.
Je hebt een telefoon of beeldscherm met een camera nodig. Het is handig als je deze niet zelf vast hoeft te houden zodat je kunt ontspannen en vrij bewegen in de ruimte waarin je je bevindt. Papier en stiften en een paar stoelen beschikbaar is ook handig.
Ik stuur je een mailtje met een link. De link brengt je naar een virtuele wachtkamer op Zoom (een website voor videobellen). Op het afgesproken tijdstip laat ik jou toe en verschijnen we bij elkaar op het beeldscherm.