Healing

Reconnection Healing
Reconnection Healing werkt in mijn ervaring uitstekend bij de gevolgen van een val, een klap of een stoot. Direct na het trauma maar ook langer erna. Bijvoorbeeld als je duizeligheid, pijn, concentratiestoornissen of een hersenschudding hebt. Reconnection Healing is een vorm van energetisch helen. Je ligt gekleed op de massagebank en ik breng met mijn handen jouw energieveld in beweging. Vaak ervaren mensen warmte, stroming of tinteling. De schok verdwijnt uit je systeem en je komt tot rust. Klachten verdwijnen soms al met een sessie, soms met een paar. Een sessie duurt een half uur en kost €45.

The Reconnection een heel ander energetisch ritueel (bestaande uit 2 sessies), dat je ‘eenmaal in je leven’ doet. Tijdens het ritueel ‘schrijf’ ik geometrische patronen in jouw energieveld, welke corresponderen met die in het energieveld rond de aarde. Je kunt het zien als een ‘Herverbinding’.
Het geeft je hele systeem een enorme boost. Het effect wordt vaak ervaren als versnelde bewustzijnsgroei, krachtige verbinding met je zelf, grotere innerlijke ruimte, een impuls voor fysieke gezondheid enzovoort.
The Reconnection bestaat uit twee sessies met minimaal 1 nacht en maximaal 3 nachten ertussen. Voorafgaand dient tenminste 1 Reconnection Healing ontvangen te zijn. Je ligt gekleed op een massagebank. Elke sessie duurt ongeveer drie kwartier.
Kosten voor 2 sessies: €120.
Voor meer informatie, zie de websites www.thereconnection.nl of www.thereconnection.com.